Ca părinte, îți dorești ce este mai bun și mai sigur pentru copilul tău. Când vine vorba de hainele celor mici, există o mulțime de opțiuni. Atât de multe modele de salopete, pijamale, body-uri adorabile. Poate fi copleșitor! Naeve vă sfătuiește, ca înainte de a cumpăra haine pentru bebeluși/copii să verificați cu mare atentie, materialul din care acestea sunt realizate.

Îmbrăcămintea din bumbac organic pentru copii a devenit din ce în ce mai populară în ultimii ani. Tot mai mulți părinți optează pentru articole naturale, mai degrabă, decât pentru haine care ar putea fi îmbibate în substanțe chimice și toxice.

Pentru a vă asigura că nu vă expuneți copilul la ceva care ar putea provoca iritații ale pielii sau reacții alergice, bumbacul organic este răspunsul. Iar Naeve va ofera o gama variata de produse in acest sens: www.naeve.ro


Bumbac organic vs bumbac convențional: care este diferența?

Marea diferență dintre bumbacul organic și cel convențional este modul în care este produs și cantitatea de substanțe chimice toxice utilizate în proces.

Îmbrăcămintea pentru bebeluși fabricate din bumbac convențional utilizează o cantitate mare de pesticide și substanțe chimice toxice în timpul procesului de creștere. Apoi sunt albite și colorate cu coloranți toxici în timpul procesului de țesut.

Bumbacul organic este produs altfel:

  • Solul este lipsit de substanțe chimice.
  • Fermierii folosesc doar apa de ploaie pentru a crește cultura.
  • Nu se pulverizează substanțe chimice sau pesticide în nicio etapă a procesului.
  • Bilele de bumbac sunt alese manual și nu sunt niciodată albite sau vopsite cu ajutorul unor substanțe chimice toxice.
  • Dacă se folosesc coloranți, aceștia sunt de obicei coloranți netoxici pe bază de plante.

bumbac organic Naeve

 

 

Mai jos, Naeve va oferai 5 motive pentru care hainele din bumbac organic sunt mai bune pentru bebeluși si copii.


Nu conține substanțe chimice toxice

Este extrem de important ca bebelușii să poarte îmbrăcăminte fără substanțe chimice. Acest lucru se datorează faptului că pielea bebelușului este de 5 ori mai subțire, mai absorbantă și mai sensibilă decât pielea adultului.

Prin urmare, pielea bebelușului absoarbe substanțele chimice toxice mai repede și este mai probabil să dezvolte iritații și alergii ale pielii.

Dacă sunt îmbrăcați în bumbac convențional, bebelușii inhalează reziduurile chimice din fibre în timp ce dorm. Folosind varianta organică, poți sta liniștit, știind că cel mic nu inhalează nimic toxic. Pijamale din bumbac organic - Naeve. Sau cea mai dorită pijama cu fermoar marca Naeve.

Pijama bumbac organic

Este blând cu pielea copilașului tău

Bumbacul organic este delicat cu pielea bebelușului. Deoarece materialul este moale și nu conține substanțe chimice, există mai puține șanse ca copilul dumneavoastră să dezvolte afecțiuni ale pielii, cum ar fi eczeme, dermatite și alergii ale pielii.

Deoarece bumbacul organic își păstrează întotdeauna starea naturală, îl face rezistent la mucegai și, de asemenea, este antimicrobian.

Naeve vă prezintă cea mai moale si comoda salopeta din bumbac organic cu inchidere pe baza de fermoar.

Are durabilitate mare

Spre deosebire de bumbacul convențional, bumbacul organic durează mai mult. În loc să trebuiască să cumpărați o nouă pijama pentru cei mici la câteva luni, o pijama de bună calitate va rezista ani de zile.

Acest lucru se datorează faptului că fibrele elastice ale bumbacului organic nu au fost deteriorate de substanțe chimice în timpul procesului de creștere și prelucrare.

Salopeta cea mai rezistentă după spălări multiple, votată de mămici.

Mai mult confort pentru bebeluș

În timp ce pielea bebelușului tău este protejată când poartă bumbac organic, se simți, de asemenea, mai confortabil în timp ce se joacă.

Iar pentru un plus de confort Naeve a creat pentru ei salopete ușor de îmbrăcat și purtat, cu închidere pe bază de fermoar, din bumbac organic.

Indiferent de vreme materialul ajuta corpul copilului să mențină o temperatură optimă.

Bumbacul organic elimină umezeala și ventilează aerul rece. Țesătura sa ajută, de asemenea, la păstrarea căldurii în timpul iernii. Datorită proprietăților lui unice, hăinuțele din bumbac organic sunt perfecte atât pentru vară cât și pentru iarnă.

Este mai bun pentru mediu

Bumbacul convențional dăunează faunei și plantelor din jur. De asemenea, risipește cantități enorme de apă.

Pe măsură ce pesticidele și insecticidele sunt pulverizate, reziduurile se scurg în râurile, copacii și vegetațiile locale din care mănâncă și bea animalele sălbatice pentru a supraviețui. Semințele de bumbac tratate sunt adesea ingerate de animale, îmbolnăvindu-le.

Bumbacul organic, pe de altă parte, este mult mai bun pentru mediu și faună. Nu se folosesc substanțe chimice la creșterea și procesarea lui, iar fermierii reciclează apa de ploaie, astfel încât apa să nu fie risipită.

Naeve bumbac organic made in romania

Achiziționarea de îmbrăcăminte din bumbac organic face mult mai mult decât să protejeze pielea copilului și să fie confortabilă, contribuie la sustenabilitate prin îmbunătățirea sănătății solurilor și a ecosistemelor și îmbunătățirea mediului. Iar noi, cei de la Naeve ținem cont de protecția mediului, pentru a le oferi un viitor mai bun și mai curat, micuților noștri.

Naeve prezintă o gamă largă de imbrăcăminte durabilă și moale din bumbac organic pentru bebeluși și copii mici, chiar aici.

Comentarii

Foarte dragut articolul! 🤍

Lasă un comentariu

Alte articole

Somnul bebelușului

Când vine vorba despre somnul bebelușului, mulți avem în minte expresia: „Doarme ca un bebeluș”, nu-i așa? Dar, mai ales în primele luni de viață, ...